Андрій Іллєнко: "Від помічників почали, тепер треба братися за народних депутатів, за мерів великих міст, які відверто займають сепаратистські позиції"

Позафракційний народний депутат заявив, що у ВР працюють агенти Кремля

Картинки по запросу Андрій Іллєнко фото

У Верховній Раді нинішнього складу щонайменше 100 народних депутатів працюють в інтересах Російської Федерації. Про це під час свого інтерв'ю заявив позафракційний народний депутат Андрій Іллєнко, повідомляють Патріоти України.

Він зазначив, що спроби російських спецслужб купити за 500-1000 доларів окремих дрібних політиків це не найстрашніше. Іллєнко заявив, що у Верховній Раді як мінімум 100 депутатів, які є агентами Кремля і постійно працюють в інтересах країни-агресора. Іллєнко заявив, що багато з цих народних депутатів, які працюють на Росію, навіть не намагаються це приховати.

"Від помічників почали, тепер треба братися за народних депутатів, за мерів великих міст, які відверто займають сепаратистські позиції", - додав він.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ракетний удар по Одесі: Пораненого екс-"регіонала" Ківалова забрала швидка - ЗМІ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:27

В Одесі під час сьогоднішньої ракетної атаки поранено колишньго депутата Верховної Ради Сергія Ківалова За словами очевидців, літнього чоловіка забрала швидка с кровотечею, інформують Патріоти України. Як підтвердили УНІАН джерела у правоохоронних орга...

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...