Анджеліна Джолі виступила продюсером мультфільму за сценарієм українки (відео)

На відомому кінофестивалі в Торонто відбулася прем’єра мультфільму “Годувальниця”.

На презентацію приїхала 42-річна американська акторка Анджеліна Джолі, яка є продюсером стрічки, передають Патріоти України з посиланням на ЗІДО.

Автор сценарію – Аніта Дорон – українка, родом з міста Берегово.

ценарій фільму заснований на книзі канадської письменниці Дебори Елліс. Стрічка розповідає про життя дівчинки на ім’я Парван, яка живе під режимом талібів в Афганістані, і змушена видавати себе за хлопця, аби допомагати родині у той час, коли її батька несправедливо ув’язнили.

42-річна Аніта Дорон народилася у Берегові, на Закарпатті. Нині вона мешкає у Канаді й є режисером, сценаристом, продюсером, оператором та автором сценаріїв багатьох фільмів. Серед її робіт: “Менш благословенний” (2012) за романом канадського письменника Річарда Ван Кемпа, який отримав найвищі нагороди на кінофестивалях у Канаді.

Українка також є автором інших стрічок “Кінець тиші” (2006), “Європа”, “Схід” (2010) та інших. Аніта відома як активіст спільноти TED, а ще є сценаристом та оператором музичних кліпів сучасних канадських виконавців.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Звідти запускають БПЛА по містах України: В окупованому Криму загорівся військовий полігон (фото)

п’ятниця, 20 вересень 2024, 21:41

У тимчасово окупованому Криму спалахнула пожежа на мисі Чауда, де розташований військовий полігон російської армії. Про це повідомляє Telegram-канал "Кримський вітер", передають Патріоти України. Як зазначає моніторингова група, факт пожежі на військов...

Ціль успішно знищив, але...: F-16 в Україні міг розбитися через російську ракету, - ЗМІ

п’ятниця, 20 вересень 2024, 21:15

Втрата літака F-16 під час масованої атаки могла статися через хмару уламків збитої російської ракети. Інші літаки також могли бути виведені з ладу з цієї ж причини. Про це йдеться у матеріалі Breaking Defense, що посилається на українські джерела, пер...