"Анексією Криму Кремль прискорив процес загнивання і розпаду", - російський журналіст

Олександр Кушнарь вважає, що Росія була приречена ще після розпаду Радянського Союзу.

Олександр Кушнарь. Фото: twitter.com

Російське керівництво, як і значна частина населення, вважає, що забравши Крим, вони піднялися над Україною і над західним суспільством, але насправді - все навпаки, зазначають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Про це в своєму блозі пише російський журналіст Олександр Кушнарь. "Довгий час на Росію і російські процеси глобальної дідівщини просто не звертали увагу. Ось Крим - це глобальна дідівщина, вона знищує Росію. Але це не так погано, як може здатися на перший погляд. Це трагедія для тих, хто захотів приєднатися до Росії. Багато хто втратив родичів, загинуло чимало людей в цій війні. Але тим не менше, потрібно розуміти, що в стратегічній перспективі це призведе до прискорення процесів, які повинні були відбутися і так", - пише журналіст.

За його словами, Росія була приречена ще після розпаду Радянського Союзу. "Ось Союз розпався, а далі на безліч утворень повинна була розпастися і сама Росія. Вона повинна була бути переформатована, щоб стати частиною Європи. Недарма Єльцин говорив, що регіони мають брати стільки суверенітету, скільки захочуть. Але регіони не захотіли, злякалися. Вирішили, що простіше буде підтримати імперську модель. А процес же мав завершитися. Росія повинна була розпастися для того, щоб побороти в собі імперський вірус дідівщини. Анексією Криму Кремль прискорив процес загниванняя і розпаду. Це якийсь всплеск хвороби і агонії, після чого наступає смерть. І це те, що станеться далі", - резюмує Кушнарь.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...