Аномальне нашестя: Киян здивувала велика кількість метеликів у центрі міста

Містяни визнали, що бачать таке вперше в житті.

Нашестя метеликів у Києві. Фото: СоцмережіУ центрі Києва 4 червня жителі побачили багато метеликів, здивувавшись такій аномалії, повідомляють Патріоти України. Враженнями та фотографіями діляться користувачі мережі, зазначивши, що такого явища ще ніколи не бачили.

"Слухайте, а що за фантастичне явище? По всьому Подолу метелики, дуже багато. У мене тільки біля під'їзду літає штук 20, а то й більше. Біля офісу в ізоляції та ж історія. Ніколи такого не бачила", - написала мешканка української столиці Анна Білорус.

У свою чергу, Ганна Гробарська розповіла, що протягом дня на неї сідали метелики тричі. "За півдня в Києві на мене сьогодні тричі сідали метелики. Це що взагалі відбувається", - здивувалася вона.

Ще одна місцева жителька також уточнила, що лускокрилі буквально збивали з ніг на Подолі.

"Ефект метелика - термін в природничих науках, що позначає властивість деяких хаотичних систем: незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, в тому числі і абсолютно в іншому місці. РS. на Подолі збивають з ніг", - написала вона.

"Сьогодні Поділ заполонили метелики. Вони літають натовпами, парами, поодинці. Їх дуже багато. А я з волошками".

"Таке бачу вперше в житті! Стіни мого будинку, дерева біля будинку і повітряний простір навколо кишить метеликами "Павлине око". Їх тисячі, якщо не десятки тисяч! Неможливо вийти на балкон. Лізуть в обличчя, сідають на все, куди можна сісти. Кот божеволіє. Метелики для нього це манія. На балкон не випускаю, тому що кіт стрибає вище перил, а за ними падіння. Якесь аномальне явище природи", - діляться враженнями в мережі.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...