Антидепресанти та друзі одночасно: За що котам в АТО треба поставити пам'ятник (фото)

Українські військові до пухнастих ставляться з любов'ю та повагою, а ті відповідають їм взаємністю.

Маленькі пухнастики на передовій. Фото: Соцмережі

Бійці АТО дуже люблять своїх батальйонних котів, діляться з ними їжею, дають прихисток та навіть присвячують їм вірші, зазначають Патріоти України. Фотографіями військовий котів бійці АТО і волонтери діляться на своїх сторінках і в групах на "Фейсбуці".

Біля бійців АТО на Донбасі постійно крутиться багато котиків: коти-безхатьки й ті, яких покинули господарі, й ті, що народилися вже за час АТО.

Українські військові до котів ставляться з любов'ю та повагою, бо вони їм і антидепресанти, й друзі, а інколи бувають такі ласкаві, що навіть ловлять мишей. Один з бійців написав есе на тему "За що українські військові поставлять пам'ятник котам".

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сухопутні війська ЗСУ під Авдіївкою атакували групу спецпризначенців РФ разом із снайпером (відео)

субота, 20 квітень 2024, 18:53

Сили оборони України атакували дроном групу російських спецпризначенців у районі села Бердичі Донецької області. Відповідне відео 20 квітня опублікували в Telegram Сухопутних військ ЗСУ, передають Патріоти України. Зазначають, що українські військові п...

"Наконец-то денацификация": Як чеченці виховують військових-росіян (відео)

субота, 20 квітень 2024, 17:59

Окупанти продовжують вражати своєю жорстокістю – навіть щодо "своїх". Так, чеченець з армії РФ демонстративно побив російського солдата. Усе через пияцтво й мародерство. Про це пише журналіст та блогер Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, передаю...