Антилоукост: Екс-посла шокували "якість" і вартість "сервісу" української авіакомпанії

​Екс-посол США в Україні Стівен Пайфер поділився в Twitter неприємним досвідом перельоту рейсом "Міжнародних авіаліній України".

"Рейс "Міжнародних авіаліній України" 423: немає місця для ніг, скажені ціни на зареєстрований багаж (checked bag fee), дають тільки воду. Наступного разу полечу літаком Lufthansa, навіть якщо буде одна зупинка", - зазначив Пайфер, передають Патріоти України.

Дипломата також обурило те, що сайт компанії не прийняв його відгук про пасажирському досвіді.

"Повинен віддати належне МАУ. Отримав від них email опитування про політ. Заповнив його і відправив. Сайт "МАУ" відмовився його приймати", - пише Пайфер.



Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...