Армія США отримала нову потужну 3D-зброю

Американські військові протестували новий гранатомет створений за допомогою 3D-принтера.

Армія США отримала 3D-зброю. Фото rusjev.netВійськові інженери США провели успішні польові випробування 40-мм гранатомета RAMBO, надрукованого на 3D-принтері. Принтер створений за участю акселератора адитивних технологій America Makes і використовує технологію прямого лазерного спікання металів, повідомляють Патріоти України із посиланням на Русского еврея.

З появою технології тривимірного друку з 3D-принтерів стали виходити не тільки протези і запчастини для автомобілів, але і зброя. Однак, гранатомет «Рембо», на відміну від інших моделей, роздрукований на принтері майже повністю, за винятком пружин і болтів.

Ціна металевого порошку, який був використаний для друку гранатомета, - $ 100 за фунт, але беручи до уваги відсутність відходів і персоналу, економія виходить істотна, нехай навіть перед інженерами не стояло такого завдання. Їх основною метою було зрозуміти, чи може така зброя вести ефективний вогонь.

Випробування проводилися з дотриманням заходів безпеки, запуск снаряда з гранатомета здійснювався дистанційно. Після 15 пострілів RAMBO не показав слідів руйнування або зносу стовбура, а розкид в швидкості снаряда коливався в межах 5%. Незважаючи на те, що деяким деталям потрібна додаткова обробка після друку, весь виробничий процес забирає менше часу, ніж зазвичай. 3D-друк дозволить забезпечити солдат модифікаціями зброї і запчастинами до неї за кілька днів або навіть годин, повідомляє 3ders.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...

Компанія «PepsiCo», котра ганебно зберігає свій бізнес в Росії, неочікувано для себе дієво підтримала ЗСУ на лінії фронту (відео)

субота, 4 травень 2024, 5:55

Тепер власникам та топ-менеджменту гіганта харчової промисловості саме час переживати, щоб держава-агресор не скористалась цим як приводом, щоб підрізати бариші PepsiCo». Кажуть, що компанія «PepsiCo» заборонила рекламним агентствам згадувати ЗСУ, укр...