Арсен Аваков: "Чого ви домагаєтеся, панове? Підкинути дров у вогонь недовіри і конфлікту?" (відео)

То ким були зрежисовані сутички між блокадниками та "тітушками" у Кривому Торці?

Відповідне відео оприлюднила прес-служба поліції Донецької області, інформують Патріоти України.

На відеозапису видно "тітушок" у медичних масках. Крім того, можна побачити, як один із блокадників взяв рушницю й вистрілив у повітря, після чого "тітушки" втекли.

"Нацполіції за фактом приїзду гостей у хірургічних масках до блокувальників поїзда й організованої там бійки довелося втрутитися. Хтось робітник, хтось зізнається, що дали 100 гривень", - написав на своїй сторінці у Facebook міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.


Раніше начальник ГУ Нацполіції в Донецькій області Вячеслав Аброськін повідомив про затримання 37 осіб, які вчинили напад на учасників блокади окупованих територій Донбасу.

28 лютого учасники блокади повідомляли на сторінці свого Штабу у Facebook, що озброєні "тітушки" почали у Кривому Торці штурм їхніх позицій переважаючими у 5-6 разів силами. «Отримав легке ножове поранення у ногу один із захисників редуту», нападники «намагаються захопити тепловози з вугіллям та знищити редут», - заявили у Штабі блокади.


Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...