Астролог побачив дату коли Україні світить членство в ЄС

Україні буде надано безвізовий режим з Євросоюзом незабаром після президентських виборів у Франції; після 2024 роки ЄС захоче бачити Україну в числі своїх членів.

Такий прогноз озвучив астролог Влад Росс.

"Україна повинна була отримати безвізовий режим в кінці цього року, але питання відкладено через те, що вибори у Франції відбудуться навесні. Як тільки вибори закінчаться, ми відразу ж отримаємо безвізовий режим", - заявив він.

Астролог пояснив: затримка пов'язана з побоюваннями деяких західних політиків: "А раптом усі українці поїдуть до Європи?" "Правда, незрозуміло, за які гроші", - зауважив Росс. І додав: "Насправді, все, хто хотів, уже давно виїхав і там працює".

Він також спрогнозував, що "після 2024 року Євросоюз захоче бачити Україну в своєму складі".

Як повідомлямося раніше Влад Росс спрогнозував "суцільні вибухи" на Росії в січні 2017 року через активізацію релігійних фанатиків, попередив Володимира Путіна про те, що 2017 рік буде для нього найважчим, а також пояснив, як відрізнити двійника Путіна від справжнього президента РФ.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В нагороду отримав грамоту: Одеський ексдепутат передав російській ФСО свою колекцію раритетних авто (фото)

середа, 24 квітень 2024, 22:02

Колишній депутат Одеської міської ради передав колекцію раритетних автомобілів на так звану виставку для федеральної служби охорони в столиці країни-агресора Москві, йому оголосили про підозру у пособництві ворогу. Про це повідомила Одеська обласна про...

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20