Астрономи попередили, що до Землі наближається небезпека

За два місяці 2017 року на мінімальній відстані від Землі пролетіли кілька великих астероїдів.

Кількість астероїдів біля Землі викликає серйозне занепокоєння. Фото replyua.netЗ початку поточного року на мінімальній відстані від Землі пролетіли кілька великих астероїдів, і тільки з початку березня астрономи зафіксували два великих об'єкта, що наближаються до Землі, інформують Патріоти України із посиланням replyua.net.

Астрофізики вважають, що це дуже поганий сигнал, проте не можуть дати пояснення збільшенню кількості астероїдів. І якщо в березні пролетіло повз нашу планету відразу два космічних тіла, то раніше таке число астероїдів фіксували протягом одного року. За словами Владилена Санакоєва, інженера обсерваторії УрФУ, 2 березня пролітав астероїд діаметром три метри всього в 19 тисячах кілометрів від Землі, і це одне з восьми найтісніших зближень з планетою за всю історію спостережень. Крім того, трохи пізніше астероїд діаметром 25 метрів пролетів на відстані в 350 тисяч кілометрів, і це практично така ж відстань, як і до Місяця.

Санакоєв зазначає, що жоден астроном зараз не зможе сказати, скільки ще таких астероїд пролетить близько від Землі в поточному році, і не виключено, що кількість астероїдів залишається на одному рівні, просто астрономи стали вести набагато більше спостережень.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Уклонистов закапывают заживо": Росіяни поширюють черговий фейк про ТЦК (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:29

Телеграм-канали РФ поширюють відео, на якому нібито співробітник житомирського ТЦК та СП "закопує" ухилянта. Вони брешуть про те, що таким чином чоловіче населення, яке "відмовляється йти на фронт", намагаються залякати. Про це пише ЦПД, передають Патр...

"Ездок, скорее, сломает себе шею": Росіяни показали "геніальний" винахід проти дронів ЗСУ (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:02

"Щоправда, навряд чи подібне вітрило, причеплене з одного боку, врятує навіть від пращі. Їздок швидше зачепиться за гілку і зламає собі шию, що теж непогано", – зауважив він.