"Асвабадітєль" Прилєпін обзавівся на Донбасі будинком

​Політолог розмірковує над тим, яким чином у Прилєпіна з'явилася нерухомість.

Про це на своїй сторінці в Facebook заявив Олександр Шмельов, посилаючись на інтерв'ю письменника телеканалу "Дощ", повідомляють Патріоти України.

"З дивною траєкторією натрапив на інтерв'ю письменника Прілепіна телеканалу "Дощ" і завис над другим питанням-відповіддю: "

- Ви, в основному, в Донецьку, Луганську?

- Я живу там, у мене там будинок, так.

" Чомусь інтерв'юер не став далі розвивати цю тему. Між тим мені як читачеві було б дуже цікаво більше дізнатися про цей будинок. Письменник Прилепін його, що, збудував? Чи, може, купив у попередніх власників? Або все-таки, як я думаю, цей будинок був тупо "віджатий"?

А де тоді та родина, яка в ньому жила, поки до неї додому не приїхав Прилепін зі своїм "русским миром"? Втекти вони хоч змогли або лежать там на задньому дворі наспіх прикопані? А як щодо меблів і речей? Для Прілепіна туди все нове завезли з розграбованих супермаркетів, або так на чужому він там живе?", - запитує політолог.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...