Аваков анонсував звіт щодо розслідування вбивства Шеремета

вранці 20 липня 2016 року в центрі Києва був підірваний автомобіль Олени Притули, в якому знаходився журналіст Павло Шеремет.

Тільки міністр внутрішніх справ і керівники слідчої групи володіють інформацією щодо розслідування справи за фактом вбивства журналіста Павла Шеремета. Про це повідомив глава МВС Арсен Аваков на своїй сторінці у ФБ.

"Справа про вбивство Павла Шеремета: наступного тижня відбудеться брифінг міністра і керівників слідчої групи щодо ходу розслідування. Ніхто інший не володіє результатами слідства і не уповноважений слідством до оприлюднення фактів і висновків з цього розслідування", - повідомив Аваков.

13 січня заступник в. о. голови Нацполіції Олександр Вакуленко сказав, що розслідування триває і про результати повідомлять, коли будуть готові.

Нагадаємо: підрив автомобіля, у якому знаходився Павло Шеремет, поліція назвала терактом, однак ні організаторів, ні виконавців вбивства досі не встановили і не затримали.

Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що смерть Шеремета - це вбивство.

Пізніше радник голови СБУ Юрій Тандіт казав, що слідство розглядає шість версій причин вбивства журналіста.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...