Аваков назвав радикала Артеменка безвідповідальним маргіналом

і запропонував здати нардепа в оренду замість Криму

Замість Криму Росії в оренду треба здати автора такої ідеї - народного депутата Андрія Артеменка

Про це написав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у своєму Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Депутат Артеменко, який пропонує віддати Крим в оренду Росії - безвідповідальний маргінал. Правий Ляшко - цього представника Льовочкіна треба відправляти з парламенту України - в оренду... наприклад - політичним піонерам піндостана", - написав Аваков.


Нагадаємо, за даними ЗМІ, народний депутат-"радикал" Андрій Артеменко разом з наближеними до президента США Дональда Трампа Майклом Коеном і Феліксом Сатер склали план зняття санкцій з Росії. Його передали на розгляд адміністрації президента США.

План передбачає "виведення всіх російських військ зі Сходу України та проведення в країні референдуму про передачу Криму в оренду Росії на термін від 50 до 100 років".

Сьогодні лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко закликав забрати мандат у скандального "радикала".

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...