Авдіївка знову під обстрілами. Гатили з танків

Доба в АТО: 82 обстріли, артилерія, міномети, танки

За минулу добу в районі проведення АТО бойовики 82 рази відкривали вогонь по позиціях українських сил, втрат серед військових ЗСУ немає. Про це повідомляє Патріот України з посиланням на прес-центр штабу АТО .

На Донецькому напрямку з 152 мм артилерії бойовики обстрілювали Луганське. З мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї терористи били по Невельському, Верхньоторецьку, Кам'янці, Авдіївці, Опитному, Піскам, Троїцькому, Луганському, Миронівському та Зайцевому. По Луганському і Авдіївці також вогонь вели танки.

На Луганському напрямку з артилерії 152 і 122 мм сепаратисти обстрілювали Новотошківське і Кримське. З мінометів бойовики били по Малиновому, а з гранатометів і стрілецької зброї - по Катеринівці, Попасній, Кримському, Новозванівці, Жовтому та Новоолександрівці. По Новозванівці вели вогонь БМП і БТР бойовиків.

На Маріупольському напрямку зі 152 і 122 мм артилерії терористи обстріляли Мар'їнку, Лебединське і Широкине. З мінометів були обстріляні Широкине і Гнутове. З гранатометів і стрілецької зброї сепаратисти відкривали вогонь по Лебединському, Водяному, Павлопілю, Широкиному і Гнутовому.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Підривають ППО: ЗСУ готують “подарунок” на інавгурацію Путіна, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 4:15

Краснодарський край Росії у ніч проти 27 квітня атакували безпілотники. Попередньо, удари було завдано по НПЗ "Словʼянськ-ЕКО", бітумному заводу, Ільському НПЗ і низці інших об'єктів. Після атаки на деяких об'єктах виникла пожежа. Також повідомляється ...