Автобус з України потрапив у страшну ДТП у Будапешті, багато постраждалих (фото)

Водій на швидкості в'їхав у 3,65-метровий обмежувач висоти.

Туристичний автобус з України потрапив в ДТП у Будапешті. Фото: Index

Двоповерховий туристичний автобус з України у понеділок ввечері, 28 травня, потрапив у ДТП в Будапешті, внаслідок аварії - десятки потерпілих, повідомляють Патріоти України з посиланням на угорське видання Index.

У 18 районі угорської столиці автобус, що прямував на шляху до аеропорту Феріхедь, на швидкості в'їхав у 3,65-метровий обмежувач висоти. В результаті аварії у нього знесло практично весь другий поверх.

На місце аварії прибули рятувальники та пожежні команди. За інформацією управління катастроф Будапешта, в автобусі подорожувало близько 50 пасажирів.

Наразі відомо про 27 поранених, серед них 8 – із важкими травмами. Чотирьох травмованих осіб з-під уламків змушені були діставати пожежники.

За попередньою інформацією, загрози для життя пасажирів немає. Серед поранених немає дітей.

За фактом аварії правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ймовірність і повернення Криму, і кордонів 1991 не нульова, але, як кажуть про деякі ймовірності, близька до нуля, - Ян Валетов

середа, 24 квітень 2024, 0:30

"Позбавлення від будь-яких ілюзій - запорука нормального майбутнього для країни та психічного здоров'я її громадян. Тому стратегія завищених очікувань, як на мене, надзвичайно шкодить суспільству і ще не раз позначиться в майбутньому", - пише українськ...

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує: