Бабченко розповів, що робитиме далі

В найближчих планах журналіста - написати книгу.

Аркадій Бабченко. Фото: ФактиАркадій Бабченко після інсценованого «вбивства» вирішив залишитися в Києві, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Факти». Зараз він живе в місці, що охороняється, про який не хоче надто докладно розповідати. З найближчих планів журналіста - написати книгу.

«Я живу в місці, що охороняється. Зараз все нормально», - запевнив Бабченко на прес-конференції.

Пояснюючи свої переїзди протягом останнього року, Бабченко розповів, що не зміг легально облаштуватися в Чехії, так як чеські представники заявили, що не отримували від нього необхідних документів. Нідерланди запропонували журналісту подавати міграційні документи до представництва в Москві, що, зі зрозумілих причин, Бабченко зробити не міг. З Тель-Авіва також довелося виїхати.

В Україні Бабченко знаходиться на підставі посвідки на проживання і може претендувати на український паспорт. «У мене дід з-під Генічеська, я маю право на громадянство, якщо не приймуть зміни до закону», - розповів журналіст.

Коментуючи претензії журналістського цеху до СБУ і проведеної спецоперації, Бабченко відповів різко: «Друзі мої, у мене не стояло такого завдання: повірите ви мені наступного разу або не повірите. У мене було завдання убезпечити себе і свою сім'ю. Про стандарти журналістики я думав в останню чергу».

Нагадаємо, завдяки інсценування вбивства СБУ вдалося затримати передбачуваного організатора злочину. За інформацією слідства, він був завербований російськими спецслужбами і виконував їх завдання.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...