"Баблішко закінчиться, а запашок залишиться": Казочка про справжнього патріота Іванушку ДОРНачка, - Сашко Лірник

Всі ті "Куйки-Лорак", "Лоліти Мілявські", "Поривай-Корольови", "Повалій-шмовалій" і решта "українських" шоу-зірок, використовують Україну як стартовий майданчик перед благополучним перельотом в обійми "Родіни-матєрі" в Мордорі.

Не кожна людина з тризубом на футболці є патріотом. Ілюстрація: Вести.

"Не пам'ятаю чи я згадував про це раніше. Є український народний анекдот-притча. Коли бездітне подружжя усиновило хлопця-сироту. Виростили його як рідного сина. А під старість батько вирішив перевірити чи став пасинок рідною дитиною", - пише Сашко Лірник у своєму блозі на site.ua, передають Патріоти України, та продовжує:

"Приніс до хати всі свої гроші, розділив їх на три купки і сказав, що завтра його мають стратити за стару провину. Тож одну частину грошей він заповідає дружині, другу частину синові, а третю- тому, хто його завтра вішати буде.

Пасинок підхопився і вигукнув: "Нехай і ця купка грошей буде мені! Я вас, татку, завтра повішаю!" Ну шо?Скуштували чергового "пиріжка з гімном" від російськомовного "українського" артиста Івана Дорна?

А як хвалили, як хвалили! Ванєчка Дорн у футболочці з тризубчиком виступив, він так як і Зєлєнскій баблішко на АТО давав, він патріот! Заткніться всі – Ванєчка баблішко дав, на яке тепловізора купив!

Ви всі "ура-патріоти", а Ванєчка – справжній патріот! І тут Ванєчка сам розказав ху є ху. А виявляється і не патріот, і не давав, і взагалі – йдіть на фіг з вашою Україною! Мені в Москві більший профіт буде. Упс!

То хто з нас дурень? Виявляється ми. Ну і відомий шоумен-тусовщик і волонтер, який нам розказував про "Дорна-українського патріота".

Висновок із "ДОРногейту", про який я завжди казав – всі "уззкоязичні" артисти і півці НЕ УКРАЇНЦІ. Як би вони себе не називали і якими б синьо-жовтими прапорами не обвішувалися. За бабло вони собі і пір'ячко , або штопор в сраку вставлять,а не тільки футболочку з тризубчиком начеплять.

Головне те, що вони самі вважають себе і свою свідомість належними до "русского міра". І всі ті серіальчики і шоу дебілів на телебаченні, всі виступи півцов і блазнів російською мовою ніякого стосунку до української культури і мистецтва не мають.

І не має жодного значення який відсоточок від своїх багатих гонорарів вони відслинили "на АТО". Це всього лиш їхня спроба отримати індульгенцію. Нате вам, подавіться і відчепіться!

А те , що я Україну лайном поливаю, так маю право, бо я копійочку заплатив на АТО! Як проститутці платять – заплатив і маєш плямкати. Клієнт завжди правий! Це не індульгенція, як вони думають. Не останнє віддали. І чи віддали взагалі.

Вони працюють виключно на той же "русскій мірь". Що в Москві, що в Саратові, що на Брайтоні, що в Києві і Жмеринці. Всі ті "Куйки-Лорак", "Лоліти Мілявські", "Поривай-Корольови", "Повалій-шмовалій" і решта "українських" шоу-зірок, використовують Україну як стартовий майданчик перед благополучним перельотом в обійми "Родіни-матєрі" в Мордорі. Бо звичайна місцева мокшань ні співати, ні творити сама не здатна.

Зате дуже вдало асимілює колишніх "справжніх патріотів" з України, для яких рівень патріотизму вимірюється виключно кількістю зелених папірців у власній кишені.

Це треба зрозуміти і перестати творити собі кумирів із цієї наволочі. А головне – перестати називати їх "українськими артистами".

А нашим "патріотичним" колегам по цеху, шоуменам і музикантам, варто задуматися з ким вони дружбу водять і за кого на амбразуру кидаються перед нами, українською сіромою, яка не вхожа в їхні богемні тусовки і не смокче з товстої олігархічної російськомовної циці.

Ну і треба покинути працювати на підтанцьовках у цієї "уззкомірної тусовки". Бо баблішко колись закінчиться, а запашок залишиться. Не відмиєшся".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ключові сигнали від Заходу для України після виборів у Росії, - політолог

понеділок, 18 березень 2024, 23:30

"Сьогодні важливий день, у ньому можуть бути сигнали того, як буде розгортатися ситуація навколо війни. Бо сьогодні світ має відреагувати на путінський фарс під назвою вибори", - пише політолог Віктор Андрусів у своєму Телеграм-каналі, передають Патріо...