Бабця-рецидивістка! 85-річна француженка ганяла по селу зі швидкістю... 160 км/год

На цю жінку ніхто не скаже "ти кермуєш, як моя бабця".

Ілюстрація: відкриті джерела Інтернет

Якщо хтось їде занадто повільно, йому кажуть: "ти водиш, як моя бабця!", та коли у цієї жіночки є онуки, вони не посміють так говорити! Про це пише французьке видання La Depeche, інформують Патріоти України.

Лиху стареньку за кермом хетчбека Renault зупинили поліцейські, побачивши на своєму радарі вражаючий показник швидкості: 160 км/год. Виявилось, що вона ще й рецидівістка!

На якій саме моделі Рено їхала літня мадам та як звали гонщицю – La Depeche не повідомляє. Однак відомо, що швидке авто спинили жандарми на сільській дорозі біля кордону департаментів Ло і Гаронна та Дордонь. На резонне запитання правоохоронців, куди мадам поспішала, жінка відповіла, що насправді зовсім не квапилась і просто їхала додому у місто Ейме. А з такою швидкістю їхала, мовляв, через власний “особливий стиль водіння”.

Жандарми виписали порушниці штраф за перевищення швидкості та вилучили в неї водійське посвідчення. На який термін її позбавлять права керування автомобілем – вирішить суд. Та перевірка документів виявила, що раніше жінка вже не раз притягувалася до адміністративної відповідальності за порушення ПДР, тож навряд чи вона зможе скоро повернутись за кермо.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Протягом кількох крайніх діб почала загострюватись ситуація на Краматорському та Покровському операційних напрямках, й явно не на користь ЗСУ, - Костянтин Машовець

середа, 24 квітень 2024, 9:32

1. Почнемо з Краматорського... Очевидно, командування угрупування військ (УВ) противника "Юг", на напрямку докладання своїх основних зусиль, а це зараз - м.Часів Яр та прилеглі райони, прагне вже найближчим часом добитися більш-менш значних успіхів. На...

Тилові журналісти легковажать: Боєць ЗСУ розповів про переваги російського "танка-мангала" під час ворожих штурмів

середа, 24 квітень 2024, 9:05

Хоч танк і не маневрений та має багато недоліків, він може виконати свою місію під час штурму — завести колону в населений пункт і стріляти просто в лоб, говорить командир танкового підрозділу. . Останнім часом дедалі частіше з'являються повідомлення ...