Бабуїн в зоопарку в райцентрі: Майкл Щур підірвав мережу сюжетом про Ківу (відео)

Телеведучий назвав Іллю Ківу ідеальним кандидатом у президенти України.

Фото: 5.ua.Відомий український телеведучий Майкл Щур (Роман Вінтонів) у своїй гумористичній передачі "#@)₴?$0" висміяв заяву скандального екс-радника глави МВС Іллі Ківи про участь у виборах президента України в 2019 році, передають Патріоти України.

Щур назвав Ківу "ідеальним кандидатом у президенти України". Телеведучий іронічно сказав, що скандалный політик - ідеальна суміш порно-актора, Бетмена і Леніна, яку вивели українські вчені.

"На підвищення політичного рейтингу Ківи працює та ж схема, як і при появі бабуїна в зоопарку в райцентрі. Людям цікаво дивитися, що він ще таке відмочить - кине лайном або хвіст у вухо запхає", - пожартував Майкл Щур.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бої у Красногорівці: чому місто важливе для оборони, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 7:15

За повідомленням Генштабу ЗСУ, за останню добу на Новопавлівському напрямку оборонці продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка, Водяне, Парасковіївка та західніше Побєди Донецької області, де ворог 13 разів нам...

Народні прикмети на 29 квітня: Побажайте сьогодні щось хороше близькій людині та уникайте конфліктів у родині

понеділок, 29 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 29 квітня за новим стилем вшановує пам'ять дев'яти Кизицьких мучеників і мученика Іоанна Валаха. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мучениць-сестер Агапію, Хіонію та Ірину. Селяни присвячували це свято роботі на діл...