"Бабусі-мафіозі в Україні - це група жінок у віці десь між 58 і 72 роками", - американський блогер

Цю мафію не завжди бояться, але вона впливова, добре організована і переконлива ледь не в усіх сферах життя українського суспільства.

Бабусі знають та помічають усе. Ілюстрація: Молодий буковинець.

"В Україні серйозні проблеми з мафією, особливо – починаючи з 1990-х. Місцеві звикли жити з нею пліч-о-пліч. Думаю, вони її навіть не помічають. Але як людина зі сторони, я з першого ж дня звернув на неї увагу. Ця мафія спостерігає за нами, поки ми спимо, знає, з ким проводимо час, контролює входи в багатоквартирні будинки, громадський транспорт і метро", - пише американець Пітер Сантенелло у своєму блозі на сайті видання "НВ", передають Патріоти України та пропонують вам ознайомитися із його спостереженнями та посміхнутися. Далі - продовження прямої мови автора:

"Кажуть, що ця мафія навіть заважає молодим закоханим в університетах перевести стосунки на новий рівень. Для цього вона забороняє їм бути разом пізно ввечері в кімнатах гуртожитків. Цю мафію не завжди бояться, але вона впливова, добре організована і переконлива ледь не в усіх сферах життя українського суспільства. Ніхто не може, та й не захоче боротися із силою її домінування.

Ця мафія – бабусі.

Бабусі-мафіозі – це група жінок у віці десь між 58 і 72 роками. У цій частині світу вони вважаються старими, хоча їхній розум як і раніше гострий і спостережливий. Там, де підведе зір, на допомогу прийде загострене чуття, яке допомагає їм, ніби невидимим божествам, зосереджуватися на своїй роботі.

Будучи занадто старими для ФСБ або ЦРУ, бабусі-мафіозі відкрито і таємно застосовують свої навички на українських вулицях. Відкрито – тому що ви знаєте, що вони завжди десь поруч, спостерігають. Таємно – адже вони можуть знати про вас таке, чого ви і самі про себе не знаєте.

Всупереч віку вони мають виняткову пам'ять та інтуїцію. Бабусі-мафіозі дізнаються багато про що раніше за інших, в якомусь сенсі – вони перебувають на передовій знань. Вони знають кожну людину в будинку, кожного друга цієї людини, всі його романтичні стосунки, кожну домашню тварину, кожну покупку, кожну проблему – все. Вони можуть точно передбачити, протримається шлюб або розвалиться, чи потрапить дитина в халепу, коли подорослішає, або чи буде успішна в майбутньому. Їх можна назвати футуристами.

Немов закоренілі злочинці, вони носять метал, але не в зарядженій зброї, а у своїх золотих і срібних зубах. Їм не потрібно нападати на когось фізично – вони контролюють людей метафізично, зовні, ніби газ без запаху, що присипляє. Поживши деякий час в Києві, я відчуваю, що маленька бабуся-мафіозі живе в кожному з нас.

Не знаю, де вони здобувають свої навички, але їхня віртуозність змушує мене вірити в те, що для цієї елітної групи є спеціальні курси підготовки. Яструбині погляди, що дивляться прямо в душу, неупереджені допити, прямі й складні питання – вони здатні ефективно роздобути інформацію, не застосовуючи агресивних технік на кшталт тортур водою і ув'язнення в одиночній камері.

Якщо ви потрапите до них в немилість, бабусі-мафіозі зруйнують ваше життя. Я бачив, як це відбувається. Як і кожна хороша мафія, вони знають, як отримати свої гроші. За свій "дах" я плачу 110 гривень на місяць на послуги бабусь-мафіозі на кшталт прибирання в під'їзді будинку і, що набагато важливіше, захисту. Особисто для мене, все саме через захист.

Вони також знають, як достукатися до ваших емоцій – свій шлях вони прокладають через шлунок. Деякі бабки-мафіозі в моєму будинку пригощали мене смачною домашньою їжею.

У блискучій грі зворотної психології бабуся-мафіозі послаблює хватку, коли настає ніч. Вона розгортає матрац, робить чашку чаю і дивиться телевізор, зрідка поглядаючи на нічні зірки, листя, що гойдається від вітру або на сніг, що падає з неба. Вона глибоко занурена в свої думки. Старанно виконує свою роботу. Бабуся-мафіозі знає, що ти ще не прийшов додому, і чекає, навіть якщо спить. Вона впізнає кожну душу, що входить у двері. І на секунду не сумнівайтеся в тому, що вас буде помічено.

У світі, де за кожним нашим кроком спостерігають камери, бабусі-мафіозі в моєму домі роблять усе більш людяним. Одна з агенток називає мене своїм сином, а я називаю її другою мамою. Повертаючись до Києва після тривалої відсутності, опиняюся в її міцних обіймах. І отримую зведення секретної інформації, яку повинен знати. Бабуся-мафіозі завжди мене підстрахує.

Якщо ви вступите в союз з бабусею-мафіозі, цей зв'язок буде непорушним. І я раджу звикати до цієї мафії, адже вона нікуди не дінеться. І будьте обрежними, адже вони знають про вас усе. Будьте привітними, і їхній захист зробить ваше життя в Україні набагато кращим".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На окупованій Донеччині помітили черговий російський "цар-танк" (фото, відео)

четвер, 25 квітень 2024, 22:17

Російський "цар-танк" зафіксували на ТОТ Донецької області. Його завдання – виводити до позицій. Втім наші бійці завжди знайдуть спосіб, аби зруйнувати плани ворога. Про це пише журналіст Юрій Бутусов у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти Україн...

Ракети ATACMS більш ефективні, але ця зброя теж не зашкодить: Експерти поділилися думками щодо авіабомб Paveway

четвер, 25 квітень 2024, 21:29

До нового пакету військової допомоги Україні від Великої Британії увійдуть авіабомби з лазерним наведенням Paveway IV. Про це пише Business Insider із посиланням на міністерство оборони країни. Засновник аналітичного центру European Resilience Initiati...