​Бабуся чотирьох онуків закінчила розвідшколу, щоб захищати Україну в зону АТО (відео)

З початком війни на Донбасі 46-річну жінку не залишала думка, як допомогти країні. Відчайдушна сибірячка, для якої Україна стала рідною, відправилася до військкомату. Воєнком не повірив у таку щирість і відіслав до психіатра, на всяк випадок.

Жанна КостаПатріоти України пропонують матеріал, який підготували журналісти газети «Факти».

Жанна Коста никогда не была волонтером, не имела никакого отношения к армии. Работала на автомобильном заводе, воспитывала внуков. Но когда началась война, не смогла спокойно заниматься домашним хозяйством. Засыпала и просыпалась с одним и тем же вопросом: чем она может помочь украинской армии? Наконец, нашла ответ. «Я столяр, повар и, главное, отличный массажист и мануальный терапевт. Возьмите меня в солдаты!» — заявила она военкому.

Тот, опешив, отправил бабушку четверых внуков… к психиатру. Жанна Владимировна не обиделась, а пошла. И к психиатру, и к окулисту, и к хирургу… Пройдя медицинскую комиссию, вернулась в военкомат с повторной просьбой зачислить ее в украинскую армию. Пройдя учебку, 46-летняя женщина стала разведчицей и отправилась воевать в зону АТО.

После трех с половиной месяцев службы на востоке Украины Жанну Косту отправили в краткосрочный отпуск домой. На днях ей пришел приказ возвращаться в зону АТО. Я встречала бесстрашную женщину на столичном вокзале, где она делала пересадку. Улыбчивая, румяная, в камуфляже и с тяжеленной сумкой подарков для побратимов за плечами. Было видно, что Жанна Владимировна радуется своей поездке, и никакие тяготы военно-полевой жизни ее не смущают.



Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Прем'єр Ізраїлю вже відреагував: МКС готовий видати ордер на арешт Нетаньяху через війну в Газі, - The Times

субота, 27 квітень 2024, 19:28

Міжнародний кримінальний суд готовий видати ордери на арешт прем'єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху та інших високопоставлених ізраїльських чиновників у зв'язку з війною в Газі. Про це пише The Times, передають Патріоти України. За даними видання,...

"Пішла від мене до доставника піци": Відомий український комік та блогер розповів про болісне розставання з дівчиною

субота, 27 квітень 2024, 18:29

Відомий український блогер, ведучий Женя Янович поділився подробицями свого особистого життя. Він розповів про розставання з колишньою та, як переживав розрив стосунків. Женя Янович зазначив, що розставання з колишньою дівчиною – це прикрий досвід для ...