Бабуся Єлизавета розумніша: Психолог розповіла, що чекає Меган Маркл після весілля (відео)

Британський монарх тільки на вигляд здається простакуватою бабусею. Вона навмисне "прикидається валянком".

Єлизавета ІІ. Фото: Uznayvse.ru

Американській актрисі Меган Маркл після весілля з принцом Гаррі доведеться відчути на собі всю майстерність маніпулювання з боку королеви Великої Британії Єлизавети II, повідомляють Патріоти України з посиланням на ObozTV.

Про це розповіла психолог Олена Рихальська, коментуючи можливість виникнення сексуальних скандалів в королівській родині. "Якщо хтось із братів раптом скаже, що гей, то тільки після смерті Єлизавети II. Але давайте по-іншому. Подивіться на задоволене обличчя цього чоловіка (принца Гаррі під час весілля. - Ред). Він задоволений. Ця жінка (Меган Маркл. - Ред.) зрозуміла, чого він хоче і дала це йому. Вона розумна жінка, але Єлизавета розумніша. Вона її розтопче", - переконана спеціаліст.

За її словами, британський монарх тільки на вигляд здається простакуватою бабусею. "Це в психології називається техніка "прикинутися валянком". Це найсильніша жінка на землі, яка може так маніпулювати. Вона маніпулює не тільки своєю державою, вона має велике значення для людей в інших країнах. Ця жінка дуже сильна. Якщо у неї, я це можу сказати по фізіогноміці, не виходить прямо, вона зробить тихо і побічно. Можливо, що тому й говорять, що смерть Діани теж пов'язана з цим моментом. Це вже ні для кого не секрет", - зазначила психолог.

Крім того, Рихальська вважає, що конфлікти, пов'язані характером королеви стануть надбанням громадськості вже в найближчому майбутньому. "Ось ця новоспечена наречена, яка потрапила в королівський клан, знаєте як у жінок: "Ах, я домоглася свого, мені можна поставити галочку. Вау". І всі дивляться і кажуть: "Ух, яка молодець". А я їй не заздрю, дуже не заздрю", - підсумувала вона.


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Гірський хребет з демонтованих будинків посеред міста": Як виглядає окупований Маріуполь на супутникових знімках

вівторок, 19 березень 2024, 12:55

У тимчасово окупованому Маріуполі російські загарбники звезли величезну купу будматеріалів з демонтованих будинків та утворили новий «гірський хребет» посеред міста. Про це повідомив радник маріупольського міського голови Петро Андрющенко у Телеграм, п...

Знищення бронетехніки армії РФ: Російські добровольці показали нове відео боїв на Бєлгородщині

вівторок, 19 березень 2024, 12:44

Бійці "Російського добровольчого корпусу", які воюють проти кремлівського режиму в РФ, опублікували 19 березня нове відео боїв у Бєлгородській області. Відповідний ролик з’явився в телеграм-каналі РДК, передають Патріоти України. Російські добровольці ...