"Багато хто говорить, що ця ініціатива є проявом мікрофашизму": Радіо "Вєсті" відреагувало на захист української музики

Опитування, яке проводили під час ефіру, було сформульоване так: "Як краще НАСАДЖУВАТИ українську мову в радіоефірі: батогом чи пряником?".

Ведучий Дмитро Тєрєшков. Фото: "Фейсбук".

"На радіо "Вєсті" назвали захист української пісні й мови в теле і радіоефірі шляхом законодавчо запровадженого квотування проявом МІКРОФАШИЗМУ.", - написав активіст Олексій Мазур на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Ці слова прозвучали з вуст ведучого "Ранку вихідного дня" дмітрія тєрєшкова з посиланням на неназваних "багато хто":

- Але це все з-під палки робиться і багато хто говорить, що ця ініціатива є проявом мікрофашизму. Тобто всю владу в Україні фашистькою не назвеш, не можна розкидуватися направо наліво такими словами, а от в плані мікрофашизму, сама ініціатива вона така.

При цьому опитування, яке проводили під час ефіру, було сформульоване так: "Як краще НАСАДЖУВАТИ українську мову в радіоефірі: батогом чи пряником?"

Чи є в когось сумніви з приводу того, що цьому антиукраїнському мікродебілу тєрєшкову - не місце не лише на конкретній радіостанції, а й взагалі в українському ефірі? А що скаже Нацрада, Мінстець, Комітет ВР з питань свободи слово та інформації, ГПУ, СБУ? Знову немає ніяких порушень і все в рамках закону? Оціночне судження?

Я вже задовбався звертатися до цих інстанцій та отримувати мікродебільні відписки. Хто хоче, будь ласка. Перебирайте естафету.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Читаю забавну новину, що росіяни робили спроби вбити Зеленського. Забавну в тому плані, що є Зеленський, чи його немає - є Україна. І буде, бо тіло України виглядає інакше, ніж тіло росії", - Олена Кудренко

середа, 8 травень 2024, 0:30

"Маленький президент великої Антиукраїни. Він чимчикує довгими коридорами Кремля, де на стінах висять рідкісні пейзажі. Не здивуюсь, якщо частина з них вкрадена в України", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбу...