Багатосерійний серіал «Зрада»: ми фсє умрьом, зрада, Трамп всєх сліл

Почитавши істерію по трампу зробив цікаві висновки.Ми фсє умрьом, зрада. Трамп всєх сліл. Дивіться на всіх телеканалах багатосерійний серіал -зрада-.Адольф ДОНЕЦКИЙ:

Піськін всємагущ. Піськін купив трампу президинтське крісло. Зрада? Ху*да. Бабло,яке пішло на підтримку трампа, не перетворилося в танки під Мар’їнкою + пенсіонери залупост@на знов смокчуть чупа-чупс.

Ватка шалено радіє перемозі трампа, ніби трамп знає де Таганрог чи Кубань на карті знаходяться. Ватологіка-штука непередбачувана.

Ватка,яка радіє перемозі трампа, нагадує папуаса ,що радіє перемозі саркозі у Франції.

Клоуни,шо плачуть з горя ,бо трамп сука переміг, нагадують того самого папуаса, який рве на собі волосся, бо,курва в Лондоні не той прем’єр ,якого очікував папуас. А оце вже зрада , серія номер 1100. Правда, піськін та його команда три роки повзуть до Києва. Трамп біжить на допомогу бурятським загарбникам,дивіться у 1101-й серії зради.

Вата на окупованих територіях радіє так,ніби пенсія у 2100 фублів перетоворилася у 2100 баксів. Це ,сука,епічне видовище.

Вчора всУ натовкло лопатоприймачі абізянам, у орків мінус 16 дибілоідів. Трамп в шоці.

Кількість людей,які смачно пиз*анули пономаря анакондою, а потім гризлом його по вітрині натовкли зашкалює. Трампу пох*й на пономаря ,трамп бухає.

Люди,що регочуть з вибору американців забули про те, хтож сука обрав ляшка-кернеса-добкіна та іших упизднів із жоппобоблоку. Піз*єц як смішно,чи не так ? А давайте посміємося разом: викладем списки людей в тирнет,що проголосували за вищеназваних бовдурів ?

До людей трошки дивлюся доходить, шо трамп-бетмен-супермен-людина-павук-росомаха- впершу чергу будуть дбати про Свою країну, а вже потім про нас. І це вже натуральна зрада: як ,курва може спати трамп,коли алкоголіки спиз*или Крим? Трамп, давай вйобуй і виганяй все то кодло, а я полежу собі.

Мораль: бетмен не прилетить і не звільнить Крим-Донбас, не посадить за грати єфремова-лук’янченко-медведчука-шишацького-кернеса-дупострельченко-януковича-азарова-бондаренко та іншу пиз*оту. Все в наших руках. Пропоную скористатися можливостями, бо ніхто крім нас це не зробить. Навіть трамп.

Адольф ДОНЕЦКИЙ:


Опублікував: Михайло Векленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фанати совки дуже образилися: Китайці показали свою версію, як Сталін посилав Мікояна до Мао Цзедуна (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 13:41

Серед фанатів радянського режиму спалахнув скандал через образ диктатора Йосипа Сталіна у китайському історичному телесеріалі Дипломатичні ігри. Річ у тім, що в оприлюдненому у соцмережах уривку кривавого тирана було показано глядачам не як «великого л...

В мера Очакова знайшли квартиру в Іспанії і не тільки, - пресслужба НАЗК

вівторок, 7 травень 2024, 13:30

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) здійснило повні перевірки декларацій за 2021 та 2022 роки, поданих мером Очакова (Миколаївська область - ред.) – за результатами перевірок було виявлено ознаки незаконного збагачення на суму по...