Балабол Захарченко через своє пузо вже не бачить, що робиться в підземеллях "ДНР"івських шахт

Говорити-не мішки перекидати. Шахти в ДНР занепадають, а Захарченко щось меле про створення нових робочих місць.

Плани Захарченка. Фото www.obzor24.in.ua

За інформацією прес-служба "Радміну ДНР", 16 лютого в окупованому місті Чистяково (Торез) донецький "команданте" Олександр Захарченко відкрив нову, 6-у, лаву на шахті "Прогрес". Введення в експлуатацію лави дозволить забезпечити новими робочими місцями близько 200 чоловік, інформують Патріоти України з посиланням на Диалог.

Ватажок донецьких терористів на заході заявив, що "“новые лавы — это уголь, электроэнергия, зарплата, пополнение бюджета, стипендии и т. д”. Тим часом в соціальних мережах жителі пишуть, що на шахтах "ДНР" та "ЛНР" не платять зарплат і не відкачують воду.

“ЦОФ "Узловская". Оставшийся на фабрике необогащенный уголь активно вывозят большегрузными самосвалами в Макеевку и потихоньку режут на металл”.

“Лавы запускать они умеют, пиар в СМИ делать могут, а вот то, что шахтеры на этих шахтах зарплаты не получают, об этом везде умалчивается". "Работать бесплатно не пойдем. Третий год выживаем, а пузо у Захара и Пушилина растет каждый день! Наши семьи голодают и экономят на всем, а эти твари лавы открывают! Где деньги???" - обурюються городяни.




Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зеленський готовий! Припинити удари по НПЗ росії в обмін на... Ця угода врятує Україну

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:05

Удари українських безпілотників по російських НПЗ виявилися більш дієвими, ніж захіні санкції. Але неочікувано для всіх на захист Росії виступили… США. Представники Штатів заявляють, нібито знищення російської нафтопереробної галузі негативно вплине на...

Народні прикмети на 19 квітня. Розпочата цього дня справа принесе позитивний результат

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 19 квітня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Старопещерника, мученика Феона і патріарха Трифона Константинопольського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують патріарха Євстихія Константинопольського. ...