​Бандерівці жити заважають, йому та Таєчці: Чоловік Повалій поскаржився на "людей у камуфляжі"

За словами Ліхути, українці заважають Таїсії Повалій виступати в Україні

Чоловік поп-діви розповів, що сім'я Повалій продовжує жити в Києві, але працювати їй доводиться в інших країнах, повідомляють Патріоти України.

"Концерты и работа у Таисии сейчас есть. К сожалению, не на территории Украины, где мы практически получили запрет на профессию. Определенных артистов выбрали как мишень и методично травят. Много лживой информации вылито на нашу семью, начиная с того, что мы уехали и живем в другой стране", - заявив Ігор Ліхута в інтерв'ю "КП в Україні".

"А за границу мы выезжаем по работе - это правда. Как иначе, если на территории Украины нам работать не дают, обвиняя в том, что мы работаем где-то еще! Артист должен работать везде, где есть любящая публика. Но есть такая категория - "активисты". Люди в камуфляжах ходят на радио и ТВ-станции, и говорят: "Мы не рекомендуем вам крутить песни Таисии Повалий" - есть такая установка", - зазначив чоловік співачки.

"Если есть люди, которые не разделяют идеалы и взгляды нынешней власти, то это еще не говорит о том, что они не патриоты и должны быть вычеркнуты из эфиров и выведены в ранг врагов. Такого не было никогда! Мы с Таисией всегда патриотами были, есть и будем. Украина - наша единственная родина, которую мы любим", - заявив Ліхута.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Досить сприймати цю ситуацію емоційно": Генерал спрогнозував, на скільки ЗСУ вистачить допомоги від США

неділя, 5 травень 2024, 18:40

Допомоги від Сполучених Штатів Америки вистачить лише для того, щоб стабілізувати ситуацію на фронті. Цих засобів недостатньо, щоб ЗСУ опинилися на піку своїх можливостей. Про це заявив ексзаступник начальника Генерального штабу ЗСУ, генерал-лейтенант ...

Зведення на фронті станом на 4 травня 2024 року - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 18:01

▶️ Біломосковський Сіверський та Білгородський відтинки — тривають обстріли нашого прикордоння.