"Батько вийшов боронити сім'ю не на поріг свого дому, а на межу, бо в порозі вже запізно зупиняти ворога": На Світлодарській дузі загинув Герой-доброволець зі Львівщини (фото)

Володимир був з першого дня в Батальйоні. Батько чотирьох дітей...

Під час бою на Світлодарській дузі загинув боєць 25-го Батальйону «Київська Русь» Володимир Андрешків з позивним «Жара». Про це повідомив боєць 25-го батальйону «Київська Русь» Роман Семчишин.

«Уродженець Львівщини, пройшов Революцію Гідності. Доброволець – з першого дня в Батальйоні. Батько 4 дітей. Уклав цього року повторний контракт. Родина ще нічого не знає. Смерть Побратимів дійшла і на Львівщину. Слів бракує!» – написав Роман Семчишин.

Українські бійці, які тримали оборону біля окупованого Дебальцевого, відбили масовану атаку бойовиків й у відповідь на ворожі обстріли були змушені зайняти позиції бойовиків, аби не зазнати більших втрат.

"Четверо дітей? Ні, ЧОТИРИ СИРОТИ додалося до сиріт України! Батько вийшов боронити свою сім'ю не на поріг свого дому, а на межу, бо в порозі вже запізно зупиняти ворога. Герой і нас з вами захищав - це всі і кожен з нас маємо це усвідомити і пояснювати людям навкруг. То буде найліпша дяка від нас живих.Покойся з миром... земля тобі, друже, пухом".

"Знав його. Ночував у мене вдома. Разом були у варті на Майдані. В найстрашнішу ніч, з 18 на 19 лютого, був серед тої купки, що залишилася захищати Майдан. Хороша, світла людина. Вічна пам'ять", - коментують у мережі.

Нагадаємо, ранійше були опубліковані біографії п'ятьох загиблих на Світлодарській дузі воїнів. Слава Героям!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...