"Бацька" лютує: Лукашенко висловив свою позицію щодо шантажу РФ

Лукашенко різко прокоментував ціни, які Росія встановила на газ для Білорусі.

Лукашенко висловив свою позицію щодо шантажу РФ. Фото replyua.net

Білоруський лідер Олександр Лукашенко піддав різкій критиці главу уряду РФ Дмитра Медведєва за шантаж стосовно газу і заявив, що подібні дії Кремля не зможуть поставити на коліна його країну, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Інтерфакс».

Зокрема, Лукашенко звинуватив Москву в залякуванні, що Мінськ купуватиме російський газ за цінами, аналогічним ЄС, тобто, не по 150 доларів, а за 200. Такий підхід, на думку президента Білорусі, можна порівняти із заявою, що очолювана ним держава є у Росії нахлібником. У той же час, Лукашенко підкреслив, що Росії теж доведеться заплатити в разі підняття ціни на газ для білоруських споживачів.
«Эта цена, безусловно, окажется гораздо выше стоимости природного газа. Если кому-то из умников в России пришло в голову все время нас унижать и ставить на колени, этому точно не бывать», - зробив висновок Лукашенко.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Не тільки залякування: Чому росіяни били по харківській телевежі

вівторок, 23 квітень 2024, 19:15

Удар по харківській телевежі мав, окрім практичного, ще й глибоке символічне значення. Росіяни таким чином продовжують кампанію психологічного тиску на жителів міста, зазначають Патріоти України. Окупанти намагалися вразити харківську телевізійну вежу ...

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.