Бестія із Клешіндарроча: Поки у водах Лох-Нессу шукають примару-динозавра, у лісах Шотландії виявили справжню сенсацію (відео)

Величезний лісовий кіт здивував навіть зоозахисників.

Лісовий кіт. Фото: Вікіпедія

У шотландському лісі Клешіндарроч помітили одного з найбільших лісових котів в історії спостережень, повідомляють Патріоти України з посиланням на ВВС Україна.

Тварину зняли на камеру, встановлену благодійною організацією Wildcat Haven, яка займається збереженням лісових котів та залишає у віддалених місцях шотландського високогір'я приманки з їжею або певними запахами.Така технологія використовується для дослідження рідкісних тварин та дозволяє зняти їх на відео.

"Ці коти є життєво важливою частиною дикої природи та екології Шотландії, і вони повинні бути захищені там, де живуть. Вони є одними з найрідкісніших тварин у світі", - наголосив співробітник Wildcat Haven Стів Слей.

Довжина тіла лісових котів становить 1 метр 20 сантиметрів від носа до кінчика хвоста, за що його охрестили «звіром з Клешіндарроча».

«Я не міг повірити своїм очам, коли вперше побачив цього кота, це величезний, прекрасний звір», - зазначив співробітник організації Кев Белл.

Відзначимо, що згідно з підрахунками зоозахисників, в лісі Клешіндарроч проживає від 10 до 15 особин цієї породи.


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

США призупинили постачання боєприпасів Ізраїлю - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 22:39

Минулого тижня адміністрація Байдена призупинила постачання боєприпасів, виготовлених у США, до Ізраїлю. Про це повідомляє Axios із посиланням на двох ізраїльських чиновників, передають Патріоти України. Зазначається, що США зупинили постачання зброї і...

Спланована стратегія: Полковник ЗСУ пояснив, чому росіяни тероризують Одесу і Харків

неділя, 5 травень 2024, 21:43

Систематичні обстріли Харкова та Одеси – це виконання не військових, а інформаційно-психологічних задач. Як пояснив в коментарі 24 каналу воєнний оглядач Роман Світан, агресор намагається тиснути на українське суспільство, аби так примусити країну до к...