Без клепки в голові: Російський політик почав створювати "нову реальність" з собак, які пливуть у російський "рай" (фото)

Політик з РФ використовував пропливаючу повз собаку в цілях пропаганди, на словах "розмноживши" її.

Політик, Член Громадської палати РФ Сергій МарковПолітик з РФ Сергій Марков відвідав анексований Крим і почав заявляти про феноменальні речі. Він використовував пропливаючу поряд у морі собаку в цілях пропаганди, заявивши навіть не про одну, а про багатьох "собак", які масово пливуть з України в "наддержаву", повідомляють Патріоти України.

Сергій Марков днями приїжджав до Криму, щоб подивитися на те, що там відбувається. Однак це якимось чином вплинуло на його психічний стан. Він почав використовувати випадкову собаку для проросійської пропаганди в Фейсбуці .

"У Криму навіть собаки плавають в морі запливами. Можливо, ця собака навіть пливе до Криму з сусідньої держави? Пливе від розрухи до процвітання?", - вирішив російський пропагандист.

Люди в коментарях почали дивуватися над невдалим постом Макарова. Деякі повідомили про те, що він просто викинув собаку зі своєї яхти, після чого сфотографував її.

В цілому, здогадок було більш ніж достатньо. Багатьох мучили питання: "Що це за собака?", "Звідки вона взялася?", "Чому саме вона?".

Однак незрозуміло тільки те, де Марков побачив собак. На знімку адже одна собака, а він згадав про плаваючих собак, яких взагалі немає на фотографіях.


Але автор поста через якийсь час зізнався. Він заявив про те, що собаку тренувала поруч її господиня.

"Я просто вмію робити фото так, що виникає нова реальність", - зробив феноменальний висновок Марков.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Величезна територія, до якої українці тепер дістають": У Скабеєвої та її "експертів" паніка після рішення США поставити Україні ATACMS (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Новина про довгоочікуване рішення США поставити Україні далекобійні ракети MGM-140 ATACMS викликала справжню паніку у російської пропагандистки Ольги Скабеєвої та її міньйонів. Про це свідчить оприлюднений у соцмережах уривок однієї з її програм, перед...

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...