"Безпрецедентний випадок цензури": У президента обурені діями каналу Коломойського в новорічну ніч

На початку ролика йшли спогади за 2015 рік, серед яких на кілька секунд з'являлися кадри про події біля "Укртранснафти" з Коломойським, і які канал "1+1" не транслював.

Канал "1+1" обрізав новорічне привітання президента. Ілюстрація: скріншот

Новорічне привітання президента Петра Порошенка на каналі "1 + 1", власником якого є відомий бізнесмен Ігор Коломойський, вийшло в обрізаному форматі. Про це зазначає екс-нардеп, політолог Віктор Уколов у своєму блозі на Українській правді, передають Патріоти України.

"Безпрецедентний випадок цензури – олігархічний телеканал обрізав привітання Президента. Не влада цензурувала ЗМІ, а навпаки, на догоду власнику, телеканал спробував цензурувати владу. Смішно і гірко водночас.

На початку президентського привітання йшов ролик-спогад за 2015 рік. Серед інших подій було 2 кадри біля Укртранснафти з Ігорем Коломойським загальною тривалістю близько 2,5 сек.

Треба було звернутися до Цеголка з проханням вирізати згадку про власника телеканалу:) мабуть він би не погодився, але було б не так смішно, не з-за рогу. Але, зрештою, це ще одне підтвердження, що деолігархізація почалася." - написав журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Попереду неймовірне приниження Путіна: Експерт назвав очікувану дату знищення Кримського мосту

неділя, 5 травень 2024, 9:28

Про те, що одному з головних символів звитяги кремлівського тирана наближається кінець, натякають не лише військові, палка на сенсації преса, а й навіть стримані зазвичай дипломати. Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман в...

Народні прикмети на 5 травня. З'їжте сирої цибулі. Кому не можна стригти волосся і нігті,

неділя, 5 травень 2024, 7:05

Православна церква України вшановує пам'ять великомучениці Ірини та ікони Богоматері "Невипивана чаша". За старим стилем у свято сьогодні вшановують євангеліста Луку, одного з 70 апостолів, учня апостола Павла. . 5 травня наші предки займалися посівам...