"Безумие началось": Мережу нажахали фото вболівальників на ЧС-2018 у РФ

Соцмережі вражені безумною грою фантазії російських вболівальників футболу.

У мережі вжахнулися божевільним нарядам уболівальників Чемпіонату світу з футболу, який в 2018 році проходить в Росії. Відповідні фото було опубліковано в Twitter і Telegram, інформують Патріоти України.

Відзначається, що на знімках можна побачити, як фанатично росіяни підійшли до вибору костюма до ЧС-2018. Так, деякі дівчата вдягли традиційний національний одяг, - кокошники і розшиті сарафани, а зверху загорнулися в прапор РФ, в той час як багато чоловіків вважали за краще розфарбувати голе тіло в триколор і патріотичні малюнки.

"Божевілля почалося", "Чертагони в дії", "Вболіваємо за Росію", - прокоментували фото в мережі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

​І знову про свободу слова

вівторок, 30 квітень 2024, 15:52

Після включення Держдепом США питання свободи слова до проблемних в Україні – спостерігаємо якусь нездорову реакцію владних кіл. . То «прокинулись» і надіслали до Ради Європи заяву про обмеження цілої низки прав через запровадження воєнного стану. П...

"Це не має сенсу, тому що...": Луцький нардеп Палиця розповів, чому не ходить на засідання у Раду

вівторок, 30 квітень 2024, 14:00

Луцький депутат Ігор Палиця заявив, що не ходить на засідання у Раду, бо не хоче знаходитись під одним дахом з представниками колишньої ОПЗЖ. Про це повідомили журналісти Bihus.іnfo, передають Патріоти України. "У розпал війни сесійна зала Верховної Ра...