Безвідсоткові кредити: на електрокари, й дещо інше

Українців заохочують до придбання "екологічних" ТЗ та домашнього устаткування.

Укргазбанк спільно з компаніями Oxygen Group і ULF Finance видає безвідсоткові кредити на електромобілі. Про це повідомляють "Патріоти України", посилаючись на прес-службу Укргазбанку. Запозичення - з мінімальною ставкою 0,001% річних, терміном до 4 років, при початковому внеску від 40% вартості авто.

Таким чином, якщо власні витрати на придбання електромобіля складатимуть половину його вартості, щомісячні платежі для погашення кредиту дорівнюватимуть тому, що витрачають на паливо для звичайного авто. Зокрема, найпопулярніший в Україні електрокар Nissan LEAF коштує від 400 тис. грн. Сплативши перший внесок - 240 тис. гривень, покупець платитиме лише 111 грн. в день протягом чотирьох років. Першого року Oxygen Group надаватиме безкоштовний доступ до своєї мережі зарядних станцій. До речі, раніше Укргазбанк почав надавати фізособам кредити на "домашні" сонячні батареї тощо.

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Крынки… Острова окрашиваются… - Злий Одесит

середа, 8 травень 2024, 5:00

У командования группы войск «Днепр», пока ещё генерала Теплинского, возникает дилемма на уровне суицидального пата, а именно, что делать в ситуации, когда «верховный» назвал белое – чёрным, а ты уже второй месяц должен делать вид, что это так, когда да...