Бідна киця: На Дніпропетровщині небайдужі врятували тварину, яка гинула на верхівці дерева (відео)

Жителі Кам’янського скинулися грошима і викликали кран-підіймач.

Врятована кішка. Фото: ТСН

У Кам'янському кішка провела тиждень на 20-метровому дереві, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Містяни Кам'янського влаштували спецоперацію з порятунку киці, котра видерлася на 20-метрову висоту і просиділа на дереві близько тижня. Самостійно злізти тварина не наважувалася.

Кішка видряпалася ледь не на верхівку дерева і сиділа там на тонкій гілці. Пані Тетяна гадки не має, як її пухнастик опинився на такій висоті – із квартири тварина вибігла уперше, а на дерево її, перелякану, могли загнали собаки. Скільки не кликала її вниз, кішка й вухом не вела. "Вона глуха, тому її й покликати неможливо було", - пояснила Тетяна Чала.

На дерево 8-річна Бусинка влізла ще тиждень тому і весь цей час просиділа без їжі та води. Спроби її порятунку успіху не мало, питанням долі кицьки перейнялися всі сусіди. "Шкода реально. Я вже погано сплю, чесно", - зізналася одна з жительок прилеглого будинку. Люди ставили драбину, приманювали кішку валеріаною, викликали пожежників, але все марно. У відчаї жителі Кам’янського скинулися грошима і викликали кран-підіймач. Рятівником Бусинки зголосився бути Ігор з сусіднього під’їзду, котрому вдягли страхувальний трос на випадок, якщо чоловік не втримається в люльці.

Але тільки-но кабінка наблизилися до кішки, та з переляку шокувала схвильованих глядачів дивами еквилібристики: зістрибнула вниз і побігла по газону. Без їжі та води Бусинка провела тиждень, тож як вона вижила і де взяла сили на суперстрибок – сусіди не розуміють. Кішку врешті впіймали та відвезли до ветеринарів. Ті запевнили, що хребет під час суперстрибка кішка не пошкодила, а відбулася лише сильним переляком. "Протишокові препарати", - сформулював своє призначення лікар. Тварині ще перевірять внутрішні органи та на два дні залишать під наглядом лікарів, але в тому, що вусата виживе, ветеринари не сумніваються.


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сікорський спрогнозував наслідки атаки Росії на країни НАТО

четвер, 25 квітень 2024, 22:55

Якщо Російська Федерація нападе на будь-яку країну НАТО, то неминуче зазнає поразки. Не Захід має боятися прямого зіткнення із РФ, а навпаки. Відповідні заяви пролунали у виступі міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського перед Сеймом 25 к...

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...