Бійтесь або смійтесь: У мережі показали "найпотворнішого кота в світі" (фото)

Однак власниця тваринки вважає свого сфінкса найкращим другом із прекрасною, як персик, шкірою та бірюзовими, немов океан, очима.

"Милий" котик - зірка мережі. Фото: Instagram

В Instagram звернули увагу на досить незвичайного кота породи канадський сфінкс, по кличці Ердан, повідомляють Патріоти України.

Відомо, що у кота настільки незвична морда, що він може позмагатися з популярними мемами. Котик виглядає так, ніби на очі йому краще не потрапляти. Він схожий на людину, яка багато чого побачила і не дуже цьому рада. Складки шкіри згинаються так химерно, що при погляді на котика згадується мозок.

"Злісному" Эрдану п'ять років, і він живе в Швейцарії. Його власниця Сандра Філіппі каже, що насправді він милий.

"Коли я вперше побачила його, він вкрав моє серце. ...Його зморшкувата рожева шкіра прекрасна, як персик, а бірюзові очі — немов океан".

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...