Білл Гейтс завів акаунт у Instagram і розмістив фото з Танзанії

​Лише за 16 годин після публікації першого фото на акаунт підписалось більше 36 тисяч людей.

61-річний мільярдер, статки якого у 2017 році за версією Forbes становлять 86 мільярдів доларів, вирішив потішити своєю приступністю в мережі Instagram, де вже пройшов підтвердження особистості, повідомляють Патріоти України.

Першими фотографіями, якими поділився Гейтс в одній публікації, стали світлини з його відвідин у Танзанію, Східна Африка. На трьох фото він обідав та спілкувався з дітьми початкових класів, а також зустрівся з місцевим лікарем, яка присвятила всю свою кар'єру в боротьбі з тропічними хворобами, які є надто проблемними у Східній Африці.

Білл Гейтс вже багато років разом з дружиною Меліндою Френч приїздить до Танзанії не лише через неймовірні пейзажі, а й заради прогресу у сферах здоров'я та надання можливостей.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Величезна територія, до якої українці тепер дістають": У Скабеєвої та її "експертів" паніка після рішення США поставити Україні ATACMS (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Новина про довгоочікуване рішення США поставити Україні далекобійні ракети MGM-140 ATACMS викликала справжню паніку у російської пропагандистки Ольги Скабеєвої та її міньйонів. Про це свідчить оприлюднений у соцмережах уривок однієї з її програм, перед...

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...