Білий дім: Трамп отримав інформацію про ескалацію на Донбасі

Пообіцяли реакцію.

Президент США Дональд Трамп повідомлений про ситуацію на сході України. Про це заявив речник Білого дому Шон Спайсер, передає "Голос Америки".

"Президента постійно інформують про те, що відбувається в Україні представники Ради національної безпеки США, вся наша команда, яка займається національною безпекою. Надалі ми оприлюднимо повідомлення на цю тему", - сказав він у відповідь на питання про те, чи вважає Трамп, що Росія випробовує його загостренням ситуації на Донбасі.

У районі міста Авдіївка Донецької області четверту добу поспіль тривають запеклі бої між російсько-терористичними військами та українськими військовослужбовцями. Обидві сторони зазнали великих втрат, також є жертви серед мирного населення.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 8 травня. Чоловікам цього дня варто бути обережними з жінками. І не плануйте весілля

середа, 8 травень 2024, 7:05

Православна церква України 8 травня за новим стилем вшановує пам'ять апостола і євангеліста Іоанна Богослова і преподобного Арсенія Великого. За старим стилем у свято сьогодні вшановують апостола і євангеліста Марка. У ґ свято 8 травня наші предки сіял...

Крынки… Острова окрашиваются… - Злий Одесит

середа, 8 травень 2024, 5:00

У командования группы войск «Днепр», пока ещё генерала Теплинского, возникает дилемма на уровне суицидального пата, а именно, что делать в ситуации, когда «верховный» назвал белое – чёрным, а ты уже второй месяц должен делать вид, что это так, когда да...