Біжи, Іван, біжи: Росіянина ледь не розірвали мешканці іншого континенту

Заморський гість примудрився смертельно образити мексиканців.

Скриншот

Натовп жителів мексиканського міста-курорту Канкун спробувала лінчувати нахабного росіянина, з розумінням передають Патріоти України посилаючись на Нескучные новости.

Причиною нападу стала серія відео, яке Олексій Макєєв публікував на YouTube. Він без приводу ображав оточуючих, в тому числі жінок і дітей, записував свої дії і викладав в інтернет, повідомляє ТАСС.

Біля будинку, де проживав росіянин, ввечері в п'ятницю, 19 травня, почали збиратися обурені городяни. Вони змусили Макєєва покинути будинок і почали його бити.

Протягом довгого часу натовп не робив спроб напасти на росіянина, обмежуючись лише словесною перепалкою. Однак після звістки про поранення мексиканця люди увірвалися в його будинок і стали кидати важкі предмети в Макєєва, який вибіг на дах свого невисокого будинку.

За деякими даними, Макєєв в ході конфлікту поранив мексиканця. «Він стріляв, два постріли в груди влучили, невідомо, вижив той чи ні. Макееву пощастило, що натовп не розірвав його прямо на місці », - розповів журналістам росіянин Олександр Толмачов, що проживає в Канкуні. Він уточнив, що, за наявною інформацією, поранений в сутичці мексиканець помер.

Як повідомив, у свою чергу, російський консул в Мехіко Дмитро Болбот, Олексій Макєєв - вельми відомий персонаж, причому в Росії про нього знімали передачу «Щиросердне зізнання», в якій стверджувалося, що він психічно хворий. «Там розповідалося, як він нападає на росіян на батьківщині, і що його примусово лікували», - пояснив дипломат.

Співробітникам поліції вдалося врятувати росіянина від розправи. Він побитий, але його життю вже нічого не загрожує.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...