Бізнес, який освоїли "сепари" - Борислав Береза

Сепаратисти заробляють гроші на людському страху.

Терористи збирають гроші з українського населення. Фото ukr.media

Дикі часи, дикий бізнес. Тільки що поспілкувався з людиною, яка, за деяких причин, живе на два міста - в Донецьку і Києві. Так ось він розповів про бізнес який освоїли сепари, написав Борислав Береза в Facebook, інформують Патріоти України.

Они заезжают в район Донецка по-богаче и предупреждают, что тут сейчас будут установлены батареи БМ-21"Град" для обстрелов позиций ЗСУ и что может ответка прилететь. А вот куда она прилетит никому не ведомо. Эта новость так воодушевляет местных жителей, что они начинают предлагать сепарам свалить за вознаграждение. После недолгих торгов сепары получают желаемое и сваливают в другой район где проводят тоже самое действие. И так до тех пор пока не попадаю на территорию которая не может откупиться или которая четко указана, как место базирования установки "Град".

А сегодня планируют завезти эти установки на "Донбасс-Арену". И либо перед этим, либо после этого, но свяжутся с собственником стадиона и сообщат ему сколько стоит воздержание от стрельбы с футбольного поля. В зависимости от результатов переговоров мы увидим используется ли "Донбасса-Арена", как площадка для стрельбы по нашим позициям или нет. А Ринату Леонидовичу можно порекомендовать погудеть. А вдруг поможет? Он же уже такое практиковал. Правда тогда такое не помогло. Посмотрим, что будет в этот раз.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Досягли цілей СВО": Росіяни розгортають нові морги на ТОТ для трупів окупантів, ліквідованих на Харківщини

вівторок, 14 травень 2024, 23:27

Через активізацію наступальних дій та зростання втрат ворога росіяни розгортають додаткові морги на тимчасово окупованих територіях України. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. Активісти зазначають, що нові морги...

Держсекретар США Блінкен виконав у київському барі відому американську пісню (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 23:14

Держсекретар США Ентоні Блінкен виконав у київському барі «БарменДиктат» пісню Ніла Янга Rockin' In The Free World. Відповідне відео опуліблікував Майкл Бірнбаум, репортер із питань національної безпеки, який висвітлює дипломатію та Державний департаме...