"Благатимуть" залишитися: Стало відомо, із якою стратегією Путін піде на вибори в РФ

Процедура висування на вибори президента Росії Володимира Путіна пройде “в два етапи”.

Про це розповіло джерело в адміністрації президента РФ, повідомляють Патріоти України.

Згідно з планами адміністрації, перший етап висунення Путіна в президенти запланований на листопад. В ході нього, згідно зі стратегією, Путін повинен дати “принципову згоду” на те, щоб висунути свою кандидатуру на новий термін.

За словами джерела, формат події повинен чимось нагадувати “пряму лінію президента”: спілкування з громадянами, які сформулюють прохання про висунення, якісна телевізійна картинка.

При цьому, як повідомляється, піаритися Путін має намір, серед іншого, на відкритті пам’ятника жертвам політичних репресій на проспекті Сахарова в Москві.

Також повідомляється, що день президентських виборів може бути перенесений на дату підписання так званого “договору про приєднання Криму” – 18 березня.

Другий етап передбачає юридичне висунення Путіна як самовисуванця зі збором підписів на підтримку кандидата у найпізніші терміни, щоб офіційна виборча кампанія виявилася максимально стислою. За однією з версій, допомагати збору підписів буде актив партії Єдина Росія.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...