Блогер різко висловився про теперішнє "Динамо" після матчу за Суперкубок

Відомий український блогер та журналіст Павло Правий у себе в Facebook пише про те, що після перегляду футбольного матчу за Суперкубок «Шахтар» - «Динамо» дійшов загального висновку: це був не Суперкубок.

Суркисы превратили когда-то великий клуб и гордость Украины в помойку, – блогерЦе було тренування з підвищеною відповідальністю з боку «Шахтаря». Блогер зазначає, що, на превеликий жаль, «Динамо» перетворилося в смітник, гравці, тренери, менеджмент - без амбіційні люди. За словами блогера, зазначають Патріоти України, виною тому брати Суркіси, яким «Динамо» - по цимбалах..

«Свого часу Суркіси купили «Динамо» як комерційний актив, як кафешку, АЗС або публічний будинок. Як це працювало? Дуже просто: на футбол запрошувався Леонід Макарович, Леонід Данилович, Віктор Федорович та інші. Звичайно, в спеціальну ложу, обладнану коньячком, баличком та іншими зручностями, а місця поруч з ними продавалися всім бажаючим.

Суми в 100 000 доларів доходили», - написав Павло Правий. За його словами, було чимало тих, хто хотів повболівати за улюблену команду за 100 000 з кращими людьми країни, а по ходу під коньячок поспілкуватися з Леонідом Даниловичем або Віктором Федоровичем про справи наших скорботних.

За словами блогера, сама команда мало цікавила Суркісів. Нехай йде, як йде. Тому дивіться на що перетворилося «Динамо». Головні тренера - тільки «свої», футболісти - тільки «свої», тому що їхнього в головну команду просувають не за принципом талановитості, а шляхом інтриг.

«Вони там всі «хребетні», був такий термін за часів СРСР. Тому відповідним чином грають. Для них «Динамо» - місце заробітку. І спробуй їхнього звідти видавити. А ви думали, чому жоден нормальний іноземець в «Динамо» не приживається? Там - мафія», - резюмував Павло Правий.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...

Відома ведуча та співачка розповіла, як жила разом зі Святославом Вакарчуком

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:05

Українська співачка і радіоведуча Соня Сотник поділилася, з ким з шоубізнесу у неї склалися чудові стосунки. В інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" радіоведуча пригадала, як на початку кар'єри Святослав Вакарчук і гурт "Океан Ельзи" ділили з ...