Блогер з Одеси Олена Добровольська розповіла про те, що україномовній людині в Одесі незатишно (відео)

Більшість однських каналів належать ворогам України

В Одесі навмисно культивується російськомовне інформаційне поле і є проблема з утиском української мови. Таку думку в ефірі "Обозреватель.LIVE" висловила блогер з Одеси Олена Добровольська, інформують Патріоти України.

"В інформаційному полі все складно, тому що більшість (місцевих) каналів належать ворогам України. Це сумно. Майже всі видання у нас російськомовні за невеликим винятком", - сказала вона. За словами блогера, українську мову в такій ситуації явно знаходиться в програші, оскільки "процентне співвідношення дуже нерівномірне".

Добровольська наголосила, що україномовній людині в Одесі незатишно.

"У нас знайшлися розумники, які стояли на одеському Майдані ... вони протестували проти" утиску "російської мови. Я ж відчуваю обмеження української мови. Якщо ти починаєш говорити українською мовою в якійсь установі або в магазині, ти ніколи не знаєш , як на тебе відреагують. Ти не знаєш, чи відповість тобі людина нормально, або зробить вигляд, що вона не зрозумла, чи відповість російською або проявить агресію ", - додала вона.



Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд по лінії бойових зіткнень - Злий Одесит

понеділок, 6 травень 2024, 20:05

До вашої уваги черговий огляд по лінії бойових зіткнень.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...