"Блокада потрібна була ще в 2014-му! Зараз її має очолити не пухленький Костик, а особисто товариш Ава ... "

Волонтер Бикова впевнена, що блокада потрібна на державному рівні

Блокада окупованих територій повинна була початися в 2014 році - на зорі становлення "русского міра" в Донбасі. Зараз Кабінет міністрів, Верховна Рада і Банкова повинні прийняти вольове рішення і на державному рівні припинити співпрацю з окупантами.

Волонтер Ксенія Бикова на своїй сторінці в Facebook пише, що в Луганській області недалеко від позицій ВСУ є ж / д шляхи, якими безперешкодно курсують поїзди з товарами для обох сторін. Як тільки поїзд повинен проїхати, припиняються всі обстріли бійців АТО

"І поїхало гарне дерево на ту сторону .... Я питаю: пацани, а шо це? - Дивись і пий чай ... А назад інший товарняк: половина вугілля, половина металобрухт .... Все проїхало і знову війна. Чи потрібна блокада? ... Повторюся, вона потрібна була ще в 2014-му і на всіх напрямках, і на державному рівні ", - пише Бикова.

На її думку, в Україні всі розуміють зацікавленість високопосадовців в торгівлі з окупантами. Однак зараз офіційний Київ повинен прийняти важливе рішення. "Чи потрібна зараз? Обов'язково. Тільки очолити її повинен був не пухленький Костик, а особисто товариш Ава ... Відкличте собачку, люди в неї плюють, а це погано для іміджу поліції ", - резюмувала волонтер.

Раніше повідомлялося, що між ветеранами АТО і поліцією Донецької області сталася бійка. Силовики побили пораненого українського військового. Глава Донецького обласного управління поліції В'ячеслав Аброськін заявив, що ніхто не має права блокувати дороги, в той же час журналіст Юрій Бутусов попередив про небезпеку силового розгону блокади.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...