Boeing ледве не угробив Трампа

CNN дізнався про реальну загрозу вибуху на борту літака Дональда Трампа.

Фото: korrespondent.net

Як зазначають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости, один з двох літаків VC-25, на яких літає президент США Дональд Трамп, міг спалахнути або вибухнути в повітрі через халатність механіків Boeing.

У звіті сказано, що кілька механіків здійснювали обслуговування "борту номер один" (Air Force One) на підприємстві Boeing в Сан-Антоніо в квітні 2016 року і при цьому використовували забруднені інструменти для роботи з кисневим обладнанням VC-25.
В результаті кисневе обладнання президентського борту також виявилося забруднено і це могло стати причиною пожежі або вибуху під час польоту.

Про порушення, допущені понад рік тому, стало відомо після того, як один з механіків повідомив про халатність начальству. Після цього, за даними телеканалу CNN, компанія Boeing очистила кисневе обладнання своїм коштом.

Збиток президентського борту оцінили в чотири мільйони доларів. Дональд Трамп літає на двох VC-25. Літаки побудовані на базі далекомагістрального двопалубного широкофюзеляжного Boeing 747.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

П’ять квартир у Києві, Tesla і Mersedes: Нардепа-"слугу" підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн грн, - джерело

четвер, 2 травень 2024, 14:01

Чинному народному депутату України повідомили про підозру у незаконному збагаченні на 11 млн грн. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресцентр Національного антикорупційного бюро у четвер, 2 травня, передають Патріоти Укр...

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму, - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...