Поки в Росії б’ються над п’ятим: Boeing створила винищувач шостого покоління

Американський авіабудівний концерн Boeing представив новий проект винищувача шостого покоління. Ця розробка спеціально призначена для ВПС США.

Модель буде опціонально пілотованою – в залежності від ситуації її можна буде використовувати і як звичайний літак під управлінням пілота, так і у якості безпілотного літального апарата. Винищувач шостого покоління буде незамінним для військових структур.У проекті розробки нового бойового літака крім Boeing мають намір взяти компанії Northrop Grumman і Lockheed Martin.Компанія Boeing є однією з найбільших світових аерокосмічних та оборонних корпорацій. Заснована у 1997 році Вільямом Боїнггом у Сієтлі. Boeing є найбільшим у світі виробником літаків за кількістю замовлень та поставок.

Опублікував: Михайло Векленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...