"Боярышник" вже й "інтелігенцію" косить? У "культурній столиці РФ" помер чоловік від вживання спиртовмісної рідини

Його труп знайшли прямо в під'їзді одного з будинків Петербургу.

"Я пью один, и на брегах Невы меня друзья сегодня... похоронят"...

У Петербурзі встановлюються обставини смерті чоловіка, що вжив спиртовмісну рідину. Ввечері 28 грудня на проспект Обухівської Оборони була викликана швидка допомога чоловікові, який лежав без свідомості в під'їзді 107-го будинку, передає "Фонтанка.ru".

Від нього тхнуло спиртом. Медики доїхати не встигли. Невідомий помер. Поквартирний обхід дав поліцейським чимало інформації. Вони знайшли місцевого мешканця, який визнав в померлого свого недавнього товариша по чарці на ім'я Віталік і уточнив, що знайомство відбулося три дні тому біля станції метро "Елізарівська", а на проспекті Обухівської Оборони була розпита спиртовмстна рідина.

Труп чоловіка відправлений на розтин. Судові медики визначать причину смерті.

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...