Боєць Нацгвардії вистрілив в себе з необережності

Розпочато кримінальне провадження

В одній з військових частин Нацгвардії в Києві військовий з необережності спричинив собі вогнепальне поранення. Про це повідомляє прес-служба військовий прокуратури, інформують Патріоти України.

Відзначається, що "у військовій частини окремими військовими службовими особами не забезпечено дотримання порядку поводження зі зброєю та боєприпасами, унаслідок чого зброя, яка була видана військовослужбовцю, виявилась заряджена".

Військовослужбовець госпіталізований до Київської міської клінічної лікарні.

Військовою прокуратурою Київського гарнізону Центрального регіону України розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст..425 (Недбале ставлення до військової служби) КК України.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Жодного разу не чула в Харкові розмов про "мир за всяку ціну" чи іншу схожу х*рню з кремлівських методичок, - журналістка

середа, 24 квітень 2024, 0:00

"Виродки кинули бомбу в телевежу. Харків облетіло відео, як падає верхівка величезної вежі. Загиблих і поранених немає, пише канал мера. Це добре", - пише харківська журналістка Ганна Гін на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти Укра...