Бойові коти ЗСУ (Фото)

Або "хвостаті ендорфіни".

"Судя по количеству фото в сети с котами и собачками - вся живность степей бежит к нашим бойцам, чувствуют с кем безопасно.)))" "Мощный каратель с медальоном коловорот ! " Нас не подолати !" "Боже, бережи Солдатів і їхніх пухнастих Ендорфінів!"

Такими теплими дописами пересічні Українці підтримують тих кого поважають та люблять - Воїнів котрі боронять рідний край.

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Цифрову речницю МЗС покусав бухгалтер радянського колгоспу? - Віктор Трегубов

неділя, 5 травень 2024, 0:00

"Подивився на створену за допомогою штучного інтелекту цифрову речницю МЗС. Посміявся від того, як у маминих зігомьотів горить, що вона мулатка. Концептуально справді сподобалось. А потім включив звук і горіти стало вже в мене. Бо жоден ШІ не виглядати...

Путін розшукує Зеленського і Порошенка. Видається смішно, але мене це не смішить, - Арсеній Яценюк

субота, 4 травень 2024, 23:44

"Путін розшукує Зеленського і Порошенка. Видається смішно. Мене як першого чинного прем'єра, якого Росія подала в Інтерпол і абсурдно звинуватила в убивствах 30-ти російських військовослужбовців у Чечні, це не смішить. Такі дії – це не просто політична...