Бойовий Кіт "Бублик" підкорив мережу й розвеселив користувачів Фейсбуку (фото)

Волонтер пожартував, що у ворогів нема шансів, якщо в Україні навіть коти ні грама свого не віддадуть.

Фото: apostrophe.ua

На Донбасі три з половиною роки, на позиціях українських військових, живе відомий бойовий кіт на прізвисько "Бублик". Волонтер і координатор руху допомоги армії "Операція Маестро" Ігор Пилипчук виклав в мережі Facebook фотографію кота, який відмовлявся віддавати вкрадений з кухні шматок курки, про що передають Патріоти України.

"Стаж на фронті - три з половиною роки без ротацій, відпусток і вихідних. Ворогові тут нічого робити, коли у нас навіть коти ні грама свого не віддадуть", - підписав фото волонтер.

Бублик відомий багатьом волонтерам.

"Це не знущання над твариною, це тільки секундний прочухан за вкрадений шматок курки під час приготування їжі", - розповів Пилипчук.

Скріншот

Фото "на гарячому" розсмішило користувачів.

"Кота шкода. Так ось взяти за загривок ні за що", "У великій родині п'ятачком не щолкають. Хто перший встав, того і м'ясо", "Тим більше: там тільки й підстерігає, щоб м'ясо на тебе не вистрибнуло. І ось вам - ледве відбився!))", - пишуть блогери.

Скріншот

Скріншот


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

П’ять квартир у Києві, Tesla і Mersedes: Нардепа-"слугу" підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн грн, - джерело

четвер, 2 травень 2024, 14:01

Чинному народному депутату України повідомили про підозру у незаконному збагаченні на 11 млн грн. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресцентр Національного антикорупційного бюро у четвер, 2 травня, передають Патріоти Укр...

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму, - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...