Бойовик Захарченко дав Україні 60 днів

Терористи хочуть, щоб ситуація у зоні АТО загострилась якнайшвидше

Бойовики "ДНР" заявляють, що Україна припинить існувати як держава через 60 днів. Про це в ефірі одного з російських каналів заявив ватажок терористів "ДНР" Олександр Захарченко, повідомляє "РБК-Україна", інформують Патріоти України.

Бойовик впевнений, що після того, як окупанти з Донбасу оголосили Україні ультиматум стосовно "націоналізації" підприємств на окупованих територіях, які знаходяться під українською юрисдикцією, Україна тепер перебуває за межею економічного виживання.

"Зараз пішов відлік. Кожен день - це той цвях, що забивається в кришку труни країни, яка називалася раніше Україна. Максимум 60 днів – і держава практично перестане існувати", - наголосив Захарченко.

Він також зауважив, що терористи хочуть, щоб ситуація у зоні АТО загострилась якнайшвидше.

"Вже хочеться, щоб загострення швидше почалося, щоб швидше закінчилося. Щоб нас потім не звинувачували, що ми перші почали", – підсумував Захарченко.

  • 27 лютого стало відомо, що "депутати народної Ради "ДНР" ухвалили поправки в "закон" "Про податкову систему", які зобов`язують усіх підприємців та підприємства, зареєстровані в Україні, до 1 березня "укласти договори з податковими агентами "республіки".
  • 1 березня у російських ЗМІ повідомили, що бойовики починають запроваджувати своє управління на розташованих на окупованих територіях заводах, які знаходяться під українською юрисдикцією.
  • Ватажок бойовиків "ДНР" Олександр Захарченко заявив, що терористи ДНР взяли під своє керівництво близько 40 підприємств , які знаходяться під юрисдикцією України.
  • Міністерство юстиції включитись до міжнародних позовів України проти Росії факти "націоналізації" українських підприємств терористами "ДНР/ЛНР".
Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія припинила використовувати Кримський міст для забезпечення військ, - ЗМІ

понеділок, 6 травень 2024, 21:43

Росія почала використовувати сухопутні маршрути в окупованому Криму для забезпечення своїх військ в Україні після неодноразових українських атак на Керченський міст. Про це повідомляють аналітики The Independent і Molfar, передають Патріоти України. Ан...

"Літакопад" триває: У Росії розбився Су-34 з екіпажем на борту

понеділок, 6 травень 2024, 20:43

"Женя та Володя. Досвідчений, підготовлений, злітаний, бойовий екіпаж", - так характеризує росіян пропагандист. Водночас інший російський пропагандистський канал про авіацію написав, що два льотчики загинули в Африці. Там вони "надавали допомогу у навч...